12. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

PS: Kada istina boli, lažovi su najglasniji

Pokret socijalista poručuje građanima Srbije da se opet pred formiranje Vlade Srbije vrši medijsko linčovanje Aleksandra Vulina. NATO lobisti, strani mediji i njihove ispostave plasiraju i prenose neistine koje uz trolovsku podršku na mrežema treba da simuliraju javnost Srbije i da od hiljade puta ponovljene laži i uvrede naprave istinu.

Ali kada istina boli, lažovi su najglasniji i odatle toliko graktanje zbog dodele počasnog letačkog znaka RViPVO Aleksandru Vulinu kao vid priznanja za njegov rad i doprinos razvoju ovog vojnog roda.

Luksemburški mediji i opsukurni portali ne obaziru se na činjenicu da je ovo priznanja i ranije dodeljivano mnogo nezaslužnijim od Vulina a jeftini analitičari i DS generali prosipaju nove laži i stare uvrede. Niko ne misli da će Vulin sada postati pilot ali zahvaljujući njegovom radu piloti kao i celo RVi PVO je u mnogo boljem stanju nego u vreme kada je DOS glasovima građana Srbije oteran sa vlasti.

Lajkovi, postovi i video pregledi se ne računaju na izborima a slobodno nebo Srbije brani naše a ne tuđe vazduhoplovstvo i u tome je suština novih napada i na Vulina i na RV i PVO. Na žalost onih koji sada kleveću i vređaju stranci više nikada neće formirati vladu niti će strani mediji govoriti u ime građana Srbije. Vidimo se na narednim izborima.

Related posts

Đoković šampion Australijan opena po deveti put

Zorana Stekovic

Vučić: Srbija druga u Evropi po rastu

Nikoleta Dragaš

DIREKTOR “DALASA” IZ TUTINA PORUČIO VUČIĆU: Hvala Vam, predsedniče! Izdržite u naporima da Srbiju izvedete iz prošlosti i dovedete na put u bolju budućnost!

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija