21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

PS: Istina podstiče histerične uvrede i lavež trolova

Kada istina boli lažovi su najglasniji, a Nova S je to ponovo dokazala histeričnim uvredama zbog rekacija Pokreta socijalista i javnosti Srbije na lažne vesti i vređanja Aleksandra Vulina koje se plasiraju preko luksemburškog glasila.

U novom tekstu koji potpisuje gospodin Milovančević, ima lažnih vesti, ličnih uvreda, i stilski vrlo loše napisanih rečenica. Zato da Vam pomognemo sa nekoliko istina koje ste zaboravili da spomenete.

1 ) NOVA S je medij registrovan u Luksemburgu, dakle luksemburški medij. Poreklo se utvrđuje na osnovu registracije kao i po čijem zakonu radite, a ne gde pravite lokalni program.

2 ) Niste rekli da je bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac 2008. godine dobio pozlaćeni letački znak, a razgovarali ste sa članom DS-a koji ga je za to priznanje predložio, niti ste uporedili stanje RV i PVO tada i sada.

3 ) Tek iz demantija MO, a ne od vaših novinara čitaoci su mogli saznati da se priznanje dodeljuje “za doprinos razvoju i opremanju i stvaranju uslova za unapređenje operativnih sposobnosti Ratnog vazduhoplovstva i PVO”, a ne za pilotiranje.

4 ) Niste objavili zdravstveni karton Aleksandra Vulina, ali ste ga optužili za dezerterstvo, što je i uvreda i lažna vest.

5 ) Objavili ste tezu koju u Luksemburgu niko ne bi razumeo, da su nosioci javnih funkcija zaslužni samo za ono što iz svog džepa mogu da plate. Po tome samo vaše političke gazde Đilas i Šolak mogu da se bave radom za državu, budući da samo oni imaju toliko para da mogu da kupe čitav RV i PVO. To i sada imaju priliku, niko im ne brani da Srbiji kupe bar jedan mig 29.

I dok mirno slušamo laveže nezadovoljstva vaših trolova jer su vaše lažne vesti ponovo raskrinkane, podsećamo vas da iako ste strani mediji treba da se vodite standardima srpskog novinarstva. Mediji ne bi trebalo da mržnju urednika i vlasnika stave ispred istine, niti da vesti prave od konstrukcija, laži, uvreda i postova sa društvenih mreža koju predstavljaju kao “javnost” Srbije.

Kada biste u vašem matičnom Luksemburgu imali takav lokalni program, odavno biste bili zatvoreni.

Related posts

ALBANCI OMETALI VUČIĆEVO TV UKLJUČENJE: ŠTO SE OVI DERU I DOBACUJU, zar ih niko nije naučio kako se ponaša?!

Jasmina Petkovic

Počinje Ju-Es Open, Đoković: Pritisak mi je dodatni motiv

Mirjana Popović

Zima počinje u nedelju u 5 sati i 19 minuta

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija