15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Srbija

Vulin primio pismo poslanice Bundestaga Žaklin Nastić

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin primio je pismo članice nemačke partije Die Linke i poslanice Bundestaga  Žaklin Nastić.

Nastić koja je i zamenik predsednika parlamentarne grupe Nemačke i jugoistočne Evrope, istakla je u pismu upućenom Vulinu da je partija nemačke levice posvećena politici mira i poštovanju međunarodnog prava. Ona je dodala da će Die Linke uvek podsećati evropsku i nemačku javnost na nezakonito bombardovanje SR Jugoslavije i na zločine koje su počinile NATO snage i albanski ekstremisti prema srpskom narodu.

– Zločine koje su počinile NATO snage i albanski ekstremisti ne smeju se zaboraviti. Oni moraju biti osuđeni, a ratni zločinci moraju odgovarati- ocenila je Nastić u pismu upućenom lideru PS-a Aleksandru Vulinu.

Poslanica Bundestaga poručila je da razume sve probleme i izazove sa kojima se Srbija suočava i da se kao internacionalista solidariše sa srpskim narodom.

Ona je poželela Aleksandru Vulinu i PS-u uspeh u daljoj političkoj borbi.

 

Related posts

Ubistvo na Starom Tamišu!!

Mica Milakov

Besmisleno govoriti o ugledu Novice Antića

Jelena Belić

Predsednik Vučić polaže venac na spomenik Neznanom junaku na Avali

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija