13. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Udruženje izbeglih: Đilas ponižava svoju državu pred Hrvatskom

Koliko jadan i bedan neko mora biti da bi se poput Dragana Đilasa dodvoravao Hrvatskoj i njenoj javnosti. Koliko jadan i bedan neko mora biti pa da sopstvenu državu i narod ponižava pred onima koji su tokom prošlog veka u dva navrata izvršili najstrašnije i najgnusnije zločine, progone i genocid nad srpskim narodom.

Koliko jadan i bedan neko mora biti pa da se javno odrekne najumnijih Srba kao što se Dragan Đilas odrekao Nikole Tesle, poklanjajući ga onima koji danas radije slave zločine raznih Pavelića, Luburića, Gotovina i mnoštva ostalih zločinaca, nego što slave uspehe svojih umetnika, sportista ili .naučnika.

Hvali se Dragan Đilas hrvatskim medijima kako je nosio crni flor zbog Sarajeva i neka je njegovo je pravo, ali ga zato u ime hiljada nevinih srpskih žrtava ratova u BiH i Hrvatskoj i u ime stotina hiljada prognanih i proteranih Srba pitamo da li mu je ikada palo na pamet da stavi crni flor za srpski Knin, za srpsku Glinu, za srpski Bratunac, za žrtve zločinačkih akcija Bljesak i Oluja. Da li mu je palo na pamet da pita hrvatske medije i javnost kada će neko odgovarati za masakre nad Srbima u Gospiću, na Miljevačkom platou, na Malom Alanu, u Medačkom džepu? Da ih pita kada će neko odgovarati za gaženje izbegličke kolone kod Dvora na Uni ili bombardovanje izbegličke kolone na Petrovačkoj cesti. Naravno da nije jer Dragana Đilasa nikada nije interesovala ni Srbija, ni njeni građani, a ponajmanje Srbi iz regiona, njega su oduvek interesovali samo vlast i lično bogaćenje, ali na našu sreću građani Srbije su ga odavno prozreli.

Udruženje izbeglih, raseljenih i doseljenih Srba

Zorica Ivošević

predsednik

Foto: alo.rs

Related posts

I u hladnim mesecima najmlađi članovi kluba “Arena” vredno treniraju

Jasmina Petkovic

Koncert Željka Joksimovića na TV Pančevo danas od 18 sati

Nikoleta Dragaš

Servisne infdormacije 16 decembar

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija