18. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Nekategorizovano

Vulin: Deset godina od glupog i opasnog Jeremićevog pitanja

“Pre deset godina Međunarodni sud pravde u Hagu odgovorio je na Jeremićevo glupo i opasno pitanje da je proglašenje nezavisnosti tzv. Kosova u skladu sa međunarodnim pravom”, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin na Zavojskom jezeru gde je prisustvovao obuci pripadnika 63. padobranske brigade u letnjim uslovima.

On je ocenio da je “taj neprocenjivo vredan poklon Jeremića, Tadića i Đilasa doneo je Prištini na desetine priznanja “nezavisnosti” a Srbima na Kosovu i Metohiji legalizovanje njihovog progona, pljački i ubistava.”

– U istoriji će ostati zapisano da je ovo bio najveći uspeh petooktobarskih pučista koji su i dovedeni na vlast da legalizuju otmicu Kosova. Nije ni čudno što su u istom sastavu ponovo pokušali da uzmu vlast bez izbora kako bi nastavili tamo gde su stali pre deset godina na današnji dan – poručio je ministar i lider PS-a Vulin.

Izvor: mod.gov.rs

Foto: mod.gov.rs

Related posts

VAŽNO: PREMINULA ŽENA KOJA JE IZBODENA KOD AUTOBUSKE STANICE

Mica Milakov

ODRŽAN PARASTOS U DS: U Vršcu osnovan Savez za Srbiju, lica prisutnih sve govore

Mica Milakov

Đoković pobedio Ćorića i izjednačio Samprasov rekord

Jelena Belić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija