2. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Hronika Vesti

Trudnica koja je bila na respiratoru u Nišu izgubila bebu

Jedna od dve trudnice koje su u Nišu na respiratoru, izgubila je bebu. Iako je bila sumnjiva na kovid 19, njeni pi-si-ar testovi bili su negativni.

“S obzirom da je došlo do pogoršanja opšet stanja, konzilijum je odlučio da carskim rezom porodi ženu. Rođen je dečak, koji je brzo posle rođenja prestao da diše”, rekla je za RTS prof. dr Anđelka Slavković, rukovodilac Klinike za dečiju hirurgiju KC Niš.

Prema njenim rečima, majka je vraćena na respirator, a primljena je kao suspektna, nekoliko puta su rađeni testovi, ali nije potvrđen koronavirus.

“Na prijemu je, s obzirom da je imala sve simptome, odlučeno da ide na kovid odeljenje.Sve vreme je bila negativna, kao i druga trudnica koja je na respiratoru,”, rekla je doktorka Slavković.

U Kliničkom centru u Nišu hospitalizovana je i treća trudnica kod koje je potvrđen kovid 19, ali njeno stanje je stabilno i nije na kiseoničnoj potpori.

Foto: Ilustracija – Pixabay

Related posts

JKP “Zelenilo”: Radnici na više lokacija u gradu

Zorana Stekovic

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje nove pretnje ubistvom upućene predsedniku Vučiću

Mica Milakov

Vučić zahvalio Zurofu na podršci srpskom narodu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija