28. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Stefanović: Pretnje neće proći

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Nebojša Stefanović ocenio je  da skandalozno obraćanje jednog od lidera Savez za Srbiju Boška Obradovića ispred Ustavnog suda Srbije pokazuje koliko malo misle o Srbiji, njenoj dobrobiti i stabilnosti, i koliko malo razmišljaju i vode računa o vladavini prava oni koji su okupljeni oko Đilasove koalicije.

„Nažalost, čuli smo pretnje sudijama Ustavnog suda da će njihova imena biti čitana svakoga dana, da će te ljude izlagati mržnji, jer rade svoj posao, i pretnje da moraju da donose odluke kakve se sviđaju Bošku Obradoviću. Prete im da će u svakom suprotnom slučaju biti krivično proganjani kada Obradović jednoga dana dođe na vlast, gonjeni, zlostavljani i da će na ko zna koji način da im se čini neko zlo. To pokazuje dokle su sve spremni da idu i šta su sve spremi da rade samo da bi ostvarili svoje političke ciljeve – povratak u fotelje i da se dočepaju narodne kase“, rekao je Stefanović.

Izvor: Tanjug

Foto: tanjug

Related posts

Tehničke mogućnosti ne dozvoljavaju Grejanju da startuje

Mica Milakov

Predsednik Vučić prisustvovaće sutra otvaranju VMC Karaburma

Jasmina Petkovic

Novo radno vreme kovid ambulante

Ivana Golubovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija