1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Ko je Srđan Atanasovski? Ko je organizovao protest ispred Centralnog zatvora u Beogradu?

Posle blokade auto-puta Beograd-Novi Sad teroristička levičarska organizacija pod nazivom Marks 21 izvela je u Beogradu novu akciju. Članovi Marks 21 prošle nedelje blokirali su Centralni zatvor u Beogradu. Ispred Centralnog zatvora okupljenim članovima ove organizacije i demonstrantima obratio se član Marks 21 Srđan Atanasovski. Označavanjem vođa i članova terorističke levičarske organizacije Marks 21 pokušaćemo da sprečimo njihove dalje akcije u Beogradu i Srbiji.

Srđan Atanasovski

Organizacija Marks 21 ima ćelije u svim gradovima Srbije. Može se reći da su najaktivniji u Beogradu i Novom Sadu. Srđan Atanasovski je jedan od istaknutijih članova ove ekstremističke organizacije u Beogradu.Pa je na sebe preuzeo organizaciju proteta ispred Centralnog zatvora u Beogradu. On je takođe aktivno učestvovao u nasilnim protestima u Beogradu prethodnih nedelja. Na društvenim mrežama često postavlja slike gde poziva na nasilje i paljenje. 

Organizacija Marks 21 izazvala je veliku buru u javnosti kada je pre nekoliko godina podržala ubistvo Ruskog ambasadora u Istanbulu. Jedan deo operacija Marksa 21 je i napad na Rusku Federaciju i Vladimira Putina. U ovim operacijama aktivno učestvuje i Srđan Atanasovski. Srđan Atanasovski je podržao akciju skrnavljenja spomenika pokojnog Patrijarha Pavla, ovu akciju izveli su ekstemni levičari u Beogradu, gde su na spomenik okačili žensku kecelju. 

Kada govorimo o Srđanu Atanasovskom moramo reći da je osoba koja se zalaže za ukidanje Republike Srpske, širenju propagande da su Srbi genocidan narod, da su Srbi počinili genocid nad Albancima na Kosovu, napadima na Srpsku Pravoslavnu Crkvu, nije baš normalna osoba. On je otišao i korak dalje kada je na društvenim mrežama napisao ljudima koji ne mogu da imaju decu “Jebale vas bebe”, gde je napao ljude kojima je potreban novac od države za veštačku oplodnju.

Prismotra

Foto: Prismotra.net

Related posts

Predsednik Vučić s predsednikom Irana o saradnji, KiM, pandemiji

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić sutra na video konferenciji kvadrilaterale

Branislava Grčić

Predsednik Vučić: Hvala predsedniku Putinu i bratskom ruskom narodu!

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija