7. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Radović PS: Marković da odgovori na Vulinova pitanja, a portparol DPS-a da vežba himnu Svetom Savi

Osim ličnih uvreda i lošeg pokušaja da bude duhovit, portparol DPS-a nam nije ponudio odgovor na jasna pitanja koja je predsedniku Vlade Crne Gore Dušku Markoviću postavio ministar odbrane Srbije i predsednik Pokreta socijalista  Aleksandar Vulin.

I ja pitam Duška Markovića koje su vrednosti svetosavlja suprotstavljene antifašizmu i koje vrednosti svetosavlja ugrožavaju crnogorsku naciju?

Duško Marković je veći deo svog života bio Srbin i sigurno može da odgovori na pitanje na koje svaki Srbin, pa i bivši, zna da odgovori, ne treba mu logoroični portparol.

Za Vas gospodine Nikoliću imam samo jedno pitanje, pošto umesto Markovića napadate i pljujete, a ne odgovarate, da li umesto gospodina Markovića i pevate  “Nad Kraljevom živa vatra seva” ?

Našeg predsednika možete napadati, ali ne možete osporiti da govori istinu.

Gospodine Miloše Nikoliću portparolu DPS-a, vežbajte himnu Svetom Savi, nikada se ne zna kada ćete opet promeniti naciju, pa Vam može biti od koristi.

Član Glavnog odbora Pokreta socijalista i predsednik Opštinskog odbora PS-a Vrbas,

Predrag Radović

Izvor: Pokret socijalista

Foto: Pokret socijalista

Related posts

Sakuljani i Smederevci odmerili snage u Pančevu

Zorana Stekovic

KON: Mere kakve smo imali za vikend naredne dve nedelje

Bojana Kecic

Nova pravila na tehnickom od 5.jula – stroga primena odložena

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija