26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti

Muzika i Bela Crkva – dve velike ljubavi Dragana Stana

Letnja sezona na belocrkvanskim jezerima protiče u uobičajenom druženju sa turistima, ali i Belocrkvanima koji ugrabe po koji slobodan trenutak da se ohlade i zaplivaju. Jedan od kurioziteta letnje sezone na Glavnom jezeru je i iskusni muzičar Dragan Stan koji svom gradu poklanja ono što mu je u srcu, a to su lepe i romantične note.

Turisti koji po prvi put dolaze na Glavno belocrkvansko jezero imaju isti komentar – ovde je divno, kao na moru, dok oni koji su već zaljubljenici u Belu Crkvu i jezera kažu – dolazimo ovde svake godine, prelepo je i nastavićemo da dolazimo. Posebno ističu da prelepi ambijent dodatno oplemenjuju gitara i glas našeg sugrađanina Dragana, i zahvaljuju mu se na uživanju koje im je pružio. I Belocrkvani ističu da se ponose velikim srcem i toplom dušom ovog iskusnog muzičara, koji godinama unazad svom gradu daruje ljubav kroz muziku i pesmu.

Belocrkvanska jezera su tokom letnje sezone ispunjena velikim brojem posetilaca. U Belu Crkvu pristižu turisti svih generacija. Bogat turistički sadržaj i odličan provod, sve to Belocrkvanska jezera čini idealnom destinacijom za odmor u toku toplih letnjih dana.

Izvor: BC info

Foto: BC info

Related posts

Opozicioni medij postavio pitanje o Vučićevom zdravlju, pa objavio samo DEO ODGOVORA

Nikoleta Dragaš

Basta: Rekonstrukcija parketa u Vasinoj školi

Ivana Bogdanovski

“Sportom protiv narkomanije” u MZ Kotež

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija