19. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije: Posle sramne odluka Višeg suda, Dragan Đilas postao “nedodirljiv”, potrebna nova reforma

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije dugo ukazuje na probleme koje postoje u pravosuđu od čuvene Homenove reforme. Tada imenovane sudije iz dana u dan donose blago rečeno čudne odluke, među kojima je i ova poslednja Višeg suda u Beogradu gde se Informeru zabranjuje da piše o Draganu Đilasu.

Ovakva odluka suda je blago rečeno skandalozna i podseća na vreme Trećeg rajha kada je Gebelsova propaganda držala dve pod kontrolom kako Firer ni u kom slučaju ne bi bio napadnut.

Dragan Đilas je od danas srpski Firer, političar i samozvani lider propale opozicije o kojem ne sme ni jedna tel da se napiše i potpuno je van pameti zabraniti jednom mediju da se bavi istraživanjem.

Vreme je da država, naravno u skladu sa Ustavom i zakonom, sprovede novu reformu pravosuđa. Zbog prethodne Homenove i DS-ove reforme, mnogi mafijaši, tajkuni, kriminalci i slični šetaju slobodno ulicama uvezani kroz hobotnicu korupcije u pravosuđu.

O Đilasu ni reč, ali kada se preti predsedniku i njegovoj porodici ne samo da nema zabrane, i presuda, već “žute” sudije iz svojih koruptivnih fotelja sede, navijaju i uživaju.

Izvor: TV Pančevo

Related posts

Vučić pričao s Mandićem,u subotu sastanak sa Srbima iz CG

Branislava Grčić

Pančevo dobilo priznanje Državne revizorske institucije

Nikoleta Dragaš

Koronavirusom zaraženo još 1.366 osoba, preminulo 20 pacijenata

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija