5. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija

Ivana Vučićević: Skandalozne presude Višeg suda, Đilas odlukama sudija postao “nedodirljiv”

Ova odluka pokazuje da je Srbija zemlja čuda u kojoj sud, umesto daobezbedi pravdu, građanima servira nepravdu i naređuje necivilizacijskez abrane.

Presuda Višeg suda u Beogradu da Informeru zabrani da piše o Draganu Đilasu nije samo skandalozan, već i licemeran pokušaj sudija biranih u vreme njegove vlasti i pustošenja Srbije, da zabrane slobodug ovora i izražavanja.

Sud je Dragana Đilasa ovom presudom proglasioa važnijim od svakog drugog građanina Srbije, političara, ministara,premijera i predsednika, jer sudovima u Srbiji ne smeta kada se oĐilasovim medijima o njima govore najstrašnije laži i seju pretnje, čaki  smrću. Sud je Đilasa proglasio važnijim i od samog Boga, jer je i njega, u Đilasu bliskim medijima dozvoljeno blatiti, dok je Đilas od danas nedodirljiv. To što donose skandalozne presude i zabrane,slobodnim medijima u Srbiji, neće im proći.

Izvor: Studio B

Foto: Studio B

Related posts

VUČIĆ : Pristalice opozicije sinoć pokušale nasilno da upadnu u Predsedništvo!

Mica Milakov

Predsednik Vučić: Novi soj virusa stigao u Srbiju, nema razloga za paniku

Vanja Vićentić

Predsednik Vučić: Ponovo će pritisak oko KiM biti samo na Srbiju

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija