24. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija

Ivana Vučićević: Skandalozne presude Višeg suda, Đilas odlukama sudija postao “nedodirljiv”

Ova odluka pokazuje da je Srbija zemlja čuda u kojoj sud, umesto daobezbedi pravdu, građanima servira nepravdu i naređuje necivilizacijskez abrane.

Presuda Višeg suda u Beogradu da Informeru zabrani da piše o Draganu Đilasu nije samo skandalozan, već i licemeran pokušaj sudija biranih u vreme njegove vlasti i pustošenja Srbije, da zabrane slobodug ovora i izražavanja.

Sud je Dragana Đilasa ovom presudom proglasioa važnijim od svakog drugog građanina Srbije, političara, ministara,premijera i predsednika, jer sudovima u Srbiji ne smeta kada se oĐilasovim medijima o njima govore najstrašnije laži i seju pretnje, čaki  smrću. Sud je Đilasa proglasio važnijim i od samog Boga, jer je i njega, u Đilasu bliskim medijima dozvoljeno blatiti, dok je Đilas od danas nedodirljiv. To što donose skandalozne presude i zabrane,slobodnim medijima u Srbiji, neće im proći.

Izvor: Studio B

Foto: Studio B

Related posts

Mali:Odličan odziv privrednika

Jasmina Petkovic

Vučić: Uz reforme, za godinu dana rast BDP i sedam odsto

Nikoleta Dragaš

Vučić: Nastavljamo da gradimo, da zapošljavamo ljude

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija