22. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Novica Tončev se sveti meštanima koji nisu glasali za SPS na izborima

U toku dana stigao nam je dopis meštana sela Masurica u opštini Surdulica i video snimci koji su načinjeni prilikom događaja koji je izrevoltirao žitelje ovog sela .

Meštani sela u opštini Surdulica koji na izborima nisu glasali za SPS osetili su na svojoj koži osvetu Novice Tončeva koji nije prezao od toga da im napakosti na najmizerniji način.

Samo par dana nakon izbora, Novica Tončev, koji je inače dao izjavu kako se mnogo brine i štiti građane Surdulice, dao je nalog da mehanizacija polomi sve kanalizacione šahte i otvore u selu Masurica gde je izgubio izbore i da se  na kraju sve zatrpa.

Postavlja se pitanje da li se ovako ponaša neko ko kaže da brine o građanima Surdulice?

Na amaterskim snimcima koji su zabeleženi na licu mesta vidi se  kako se po  nalogu Tončeva odnosi sve ono što je tu doterano nekoliko dana pred izbore, a ono što se nije moglo polomili su i ostavili tako.

Ljudima su ostavili potpuni haos i tako napustili lokaciju.

Na snimcima se jasno čuje šta meštani govore  i kako se  radnici izjašnjavaju da su tu po nalogu Novice Tončeva.  Na fotografijama  se vidi kako ništa nije vredelo i kao su im ostavili pustoš.

Meštani su ogorčeni i nezadovoljni onim što im je Tončev priredio i pitaju se da li ima  kraja ovom ludilu dotičnog koji uništava državnu imovinu zarad zastrašivanja građana???

Izvor: RT Vranje

Related posts

Saveti, umesto Skupština Mesnih zajednica..

Mica Milakov

Korona u Srbiji polako slabi! Još 4.932 nova slučaja zaraze. Preminulo 49 osoba

Jelena Obradović

Predsednik Vučić danas sa ambasadorom SAD

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija