26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Ministar Vulin: Lažni antifašisti i pravi fašisti neće vladati Srbijom

FOTO: mod.gov.rs

“Nasilne demonstracije nisu ni slučajne ni spontane. Nasilje je bilo pripremano i trebalo je da počne u ponedeljak 22. juna, odmah posle izbora, pod opravdanjem male izlaznosti. Pošto je izlaznost bila preko očekivanja Đilas i njegovi zaposleni iz ostalih partija Saveza za Srbiju iskoristili su koronu da pokušaju oružani prevrat i preuzmu vlast”, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.
On je istakao da “stabilna i uspešna Srbija ne može da odgovara ni strancima koji žele slabu i podeljenu zemlju na čijem čelu će biti slabi i ucenjeni političari, koji neće moći da izdrže pritisak i odupru se priznanju Kosova” i dodao da su “zato demonstracije i pokrenute u nedelji kada je Vučić imao teške sastanke u Parizu a trebalo je da ih ima i u Briselu.”
– Srbija na silu odgovara zakonom i ne sme dozvoliti da se siledžije iživljavaju na građanima, da im zatvaraju puteve i ulice, sprečavaju kretanje kola hitne pomoći, prebijaju decu i napadaju policiju. Lažni antifašisti i pravi fašisti neće vladati Srbijom – poručio je ministar Vulin.

Related posts

U poslednja 24h 229 pozitivnih na Covid-19 u Južnobanatskom okrugu

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić sa Miloradom Dodikom

Branislava Grčić

Majske nagrade za medicinske radnike kovid ambulante Doma zdravlja Opovo

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija