21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Ministar Vulin: Niko u BiH nije ni pokušao da sazna imena nalogodavaca i izvršilaca pokušaja ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici

FOTO: mod.gov.rs

 

“Prošlo je pet godina od pokušaja ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici. Niko nije uhapšen ni osuđen, niko u službama Bosne i Hercegovine nije ni pokušao da sazna imena nalogodavaca i izvršilaca pokušaja ubistva Aleksandra Vučića. Niko od bošnjačkih političara nije se izvinio ili pokazao žaljenje, ćutali su baš kao što su mirno posmatrali kako rulja napada premijera Srbije”, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

 

On je naglasio da se “Vučić tog dana držao hrabro i nije uzmicao, njegovi domaćini nisu pokazali hrabrost, baš kao što nisu pokazali da žele da se krivci za pokušaj ubistva pronađu.”

 

– Država koja na svojoj teritoriji ne može da rasvetli pokušaj ubistva stranog državnika ili nije država ili njena vlast podržava napad – poručio je ministar Vulin.

Related posts

Sednica Predsedništva SNS biće održana u utorak

Branislava Grčić

ĐILAS I NJEGOVI SARADNICI UGROZILI ŽIVOTE NAJSTARIJIH: Njih nije briga za zdravlje građana!

Jasmina Petkovic

Još 299 obolelih, 13 osoba preminulo

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija