18. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Srbija Vesti

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje napade na novinare i medijske radnike

FOTO: rtvpancevo.rs

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje napade na novinare i medijske radnike koji se ponavljaju, pa čak i povećavaju na demonstracijama koje danima u Beogradu organizuju pristalice Dragana Đilasa, razularene horde, strane službe, kriminalci i narko dileri.

Javno osuđujemo napad na novinare bez obzira iz koje redakcije dolaze i pozivamo nadležne organe da procesuiraju nasilnike koji u jednoj koordinirajoj akciji divljaju, razbijaju i prebijaju novinare u Beogradu, ali i drugim gradovima u Srbiji.

 

Pozivamo i strukovna udruženja da reaguju i osude ovo stravično nasilje čiji smo svedoci danima. Sada su u i novinari krivi Đilasu, huliganima, kriminalcima koji šalju sramotne slike u svet, pokušavajući da destabilizuju Srbiju i smatramo da je situacija užasno napeta i da je pitanje momenta kada će neko izgubiti život. Svi zajedno, kao struka, treba da stanemo zajedno i osudimo nasilje nad novinarima koji kao i policajci rade svoj posao i ne zaslužuju da budu prebijani zbog toga.

Related posts

Prva beba rođena iz odmrznutih embriona u Kragujevcu

Vanja Vićentić

Predsednik Vučić razgovarao sa Dodikom u Beogradu

Vanja Vićentić

Vučić čestitao Dimitrijeviću na srebru na POI

Miroslava Cvejin

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija