20. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Srbija Vesti

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje napade na novinare i medijske radnike

FOTO: rtvpancevo.rs

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje napade na novinare i medijske radnike koji se ponavljaju, pa čak i povećavaju na demonstracijama koje danima u Beogradu organizuju pristalice Dragana Đilasa, razularene horde, strane službe, kriminalci i narko dileri.

Javno osuđujemo napad na novinare bez obzira iz koje redakcije dolaze i pozivamo nadležne organe da procesuiraju nasilnike koji u jednoj koordinirajoj akciji divljaju, razbijaju i prebijaju novinare u Beogradu, ali i drugim gradovima u Srbiji.

 

Pozivamo i strukovna udruženja da reaguju i osude ovo stravično nasilje čiji smo svedoci danima. Sada su u i novinari krivi Đilasu, huliganima, kriminalcima koji šalju sramotne slike u svet, pokušavajući da destabilizuju Srbiju i smatramo da je situacija užasno napeta i da je pitanje momenta kada će neko izgubiti život. Svi zajedno, kao struka, treba da stanemo zajedno i osudimo nasilje nad novinarima koji kao i policajci rade svoj posao i ne zaslužuju da budu prebijani zbog toga.

Related posts

Završen sastanak: U Srbiji je dramatično!

Jelena Obradović

Predsednik Vučić: Važno je da Srbija i Turska nastave sa dobrom saradnjom, očekuje me važan sastanak sa Erdoganom

Zorana Stekovic

Brnabić: Pokrenuta kampanja lečenja krvnom plazmom

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija