17. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

SNS Pančevo pozvalo nadležne organe da procesuiraju vandale koji su kamenicama napali prostorije stranke

Gradski odbor Srpske napredne stranke poziva nadležne organe da procesuiraju i kazne huligane koji su noćas vandalizovali i porazbijali prostorije stranke u Pančevu.
Na taj način da se stane na put divljanju razularenih hordi predvođenih Mlađanom Đorđevićem, Draganom Đilasom, kriminalcima,  fašistima i pojedinim stranim službama, koje žele odmazdu nad političkim neistomišljenicima i većinskom, pristojnom i demokratskom Srbijom.
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pančevu se zahvaljuje građanima koji svakodnevno u velikom broju daju podršku politici stabilizacije i ekonomskog razvoja i osuđuju nasilje i mržnju koju propagira Savez za Srbiju.
“Naša snaga ogleda se u ogromnoj podršci koju smo dobili na izborima, ostvarivši istorijski rezultat koji do sada nije uspela da ostvari ni jedna stranka. Politika nasilja koju propagiraju naši politički neistomišljenici nas neće zaustaviti da se borimo za razvoj i prosparitet našeg grada i Srbije. Pristojna, moderna i odgovorna Srbija uvek će pobediti!, navodi se u saopštenju SNS Pančevo.

Related posts

Košarkaši i odbojkašice za vikend

Jasmina Petkovic

Šumarijada na Čardaku: Četrnaest godina druženja i sportskog nadmetanja

Nikoleta Dragaš

Predsednik Aleksandar Vučić najoštrije osudio uvrede i pretnje na račun novinara

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija