12. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Srbija Vesti

Pavlov: Ovo je vandalizam, politička volja se izražava na izborima

FOTO: printscreen/rtvpancevo.rs

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov u ime lokalne samouprave i u svoje lično ime najoštrije osuđuje vandalizam i nasilje kojem smo svi svedoci proteklih dana.  Ovakvo ponašanje organizovanih pojedinaca, koje nikako ne predstavalja volju građana, a koje je usmereno ka pokušaju destabilizacije situacije u državnim i javnim institucijama, prilikom kojeg se oštećuje zajednička imovina i unosi nemir među stanovništvom i to u danima kada jedina borba treba da bude usmerena na borbu protiv pandemije virusa Kovid-a 19, jeste za najoštriju osudu.

 Dajemo punu podršku nadležnim organima da pronađu sve počinioce i da ih u skladu sa zakonom procesuiraju. Ovo je isključivo čin vandalizma, jer se politička volja ili mišljenje u demokratskom društvu kakvo mi jesmo i oduvek smo bili ne izražava na ovakav način, već legitimno na izborima i to je izuzetno važno za javnost da se istakne. Grad Pančevo je slobodan, demokratski  grad u kojem u miru i slozi i međusobnom poštovanju vekovima živi 26 nacionalnih zajednica i ovom prilikom upućujemo poruku da nećemo tolerisati nedela koja štete imovinu i unose nemir i strah među našim građanima, u situaciji koja je za sve teška i kada treba da čuvamo jedni druge i da se pomažemo da zajedno pobedimo i budemo zdravi, i da konačno možemo da nastavimo putem nezaustavljivog napretka kojim je Pančevo krenulo. Zbog toga, ovakav vandalizam u Pančevu, kao i svuda u Republici Srbiji mora biti najoštrije osuđen i poslata poruka svima da nijedno nedelo neće proći nekažnjeno, i da će vandalizam biti najoštrije osuđen u javnosti i u skladu sa zakonom”.

Related posts

Vučić: Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji

Mica Milakov

Dani venecuelanske kulture u Kovinu

Nikoleta Dragaš

Brnabić: Nažalost, danas će biti više od 2.000 novozaraženih

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija