4. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Članovi pančevačke Hitne pomoći postali heroji dana

Ekipa pančevačke Hitne pomoći  6. jula porodila je mladu ženu na pančevačkom mostu. Rodila se zdrava devojčica, a mama i beba, su posle ovog neverovatnog događaja uz pratnju lekara iz Beograda stigle u porodilište.

Ponedeljak, 6. juli bio je uobičajna dan za zaposlene u Službi hitne medicinske pomoći. Upravo jedan poziv  izmenio je dan ekipi koju su činili Biljana Pašalić, medicinski tehničar, doktorke Jelena Delča i Ivana Savković i vozač Mile Filipović.

Lekarka Ivana Savković koja stažira u Hitnoj opmoči našla se do Biljane da joj pomogne, dok je doktorka Jelena Delča ostala u sanitetu kako bi pratila stanje pacijenta kojeg su ono vozili do Beograda.

Veliku ulogu u ovom nesvakidašnjem događaju imao je vozač saniteta Mile Filipović, koji je vozilom blokirao saobraćaj na mostu

Doktor Zoran Manasijević, načelnik pančevačke Službe Hitne pomoći je veoma ponosan na svoj  tim i kaže da su za njih ovakve situacije uobčajena i da oni kao pravi profesinalci znaju šta treba da rade.

Biljana, Jelena, Ivana i Mile kažu da je ovo za sve njih ipak bio jedan običan dan i da su srećni i zadovljni da su i mama i beba kao i njihov pacijent danas dobro.

Related posts

Usvojen budžet za 2019. Prihodi uvećani za 120 miliona.

Nikoleta Dragaš

Rok festival u Beloj Crkvi

Nikoleta Dragaš

Rika jelena u Peščari okupila lovce iz zemlje i inostranstva

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija