13. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Sramotne pretnje novinarki Informera Milici Dakić: Direktno joj crtaju metu na čelo!

FOTO: informer.rs

Novinarki dnevnog lista Informer Milici Dakić, danas su posle konferencije za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića stigle sramotne pretnje na društvenim mrežama

I sve zato što je na konferenciji za medije pitala predsednika Srbije kako komentariše reakcije hrvatskih političara na dešavanja u Beogradu?

Drugi korisnik društvenim mreža, našoj novinarki je napisao da će joj “je*ati mater” i svima “koji podržavaju Vučića”, te da će ostati bez posla čim se promeni vlast.

Printscreen

Na ovaj način crta se direktna meta na čelo novinarki našeg lista, kao i svim novinarima koji savesno i profesionalno obavljaju svoj posao.

Naši novinari svakodnevno su izloženi pretnjama, maltretiranju i šikaniranju od strane dela opozicionih lidera koji ih izbacuju i vređaju na konferencijama za medije, a ta mržnja se svakodnevno preliva i na društvene mreže.

Naša novinarka ove pretnje prijavila je Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, a pretnje će prijaviti i Udruženju novinara Srbije i drugim strukovnim udruženjima.

Printscreen

Nedosputivo je da iko sebi dozvoljava da vređa, preti i zastrašuje novinarima samo zato što obavljaju svoj posao. 

Related posts

Predsednik Vučić u Beškoj: Hvala ruskim prijateljima! Pre kraja godine će posao biti završen

Nikola Toadjer

“Sećanjem od zaborava”: Skulpture i slike pančevačkih umetnika dosad neviđene u Muzeju

Nikoleta Dragaš

Todosijević posetio meštane sela Valač

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija