25. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija Vesti

Ističe rok za prijavu na NIS-ov konkurs “Zajednici zajedno“

FOTO: nis.rs

Konkurs koji je kompanija NIS raspisala u okviru programa „Zajednici zajedno“ za prijavu ovogodišnjih projekata u lokalnim samoupravama, ističe 10.07. u 16 časova, a rezultati konkursa biće objavljeni do 21. septembra 2020. godine.

Sredstva u iznosu od 114,5 miliona dinara NIS je namenio za finansiranje projekata koji su usmereni na unapređenje bezbednosno-informacionih sistema i digitalizaciju nastavnog procesa u obrazovnim ustanovama u 12 partnerskih gradova i opština koji su obuhvaćeni programom „Zajednici zajedno 2020“: Beograd, Novi Sad, Požarevac, Niš, Čačak, Zrenjanin, Pančevo, Kikinda, Kanjiža, Novi Bečej, Srbobran i Žitište.

Ove godine program „Zajednici zajedno“ kompanija NIS realizuje uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Do sada je kroz ovaj program društvene odgovornosti NIS uložio  više od milijardu dinara u realizaciju preko 950 projekata koji su doprineli unapređenju kvaliteta života građana širom Srbije.

 

 

Related posts

Vučić: Radujem se poseti našoj najvažnijoj svetinji

Nikoleta Dragaš

Vučić:Priština protiv dijaloga, Srbija za mir i stabilnost

Mica Milakov

Sramna provokacija Albanaca: Iznad „Gazivoda“- albanska zastava

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija