25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Vesti

Gradska biblioteka u kovid režimu

Ljubitelji pisane reči mogu da posećuju Gradsku biblioteku Pančeva i  uzimaju knjige na čitanje. Biblioteka radi svakog radnog dana od 9 do 16 sati, a iz ove ustanove mole članove da se pridržavaju svih mera koje je propisala Vlada Republike Srbije.

 

Gradska biblioteka Pančeva preduzela je sve mere zaštite u cilju smanjivanja širenja zarazne bolesti COVID-19. U skladu sa ovim  Biblioteka je od 27. aprila ponovo počela  sa radom, istakao je Dejan Bosnić  direktor Gradske biblioteke Pančeva.

Direktor Biblioteke je dodao da su mere uvedene u cilju zaštite pre svega korisnika, a potom i samih radnika biblioteke.

Radi smanjenja fizičkog kontakta postoji mogućnost razmene informacija mejlom, a direktan pristup samim odeljenjima nije dozvoljen. Gradska biblioteka Pančeva će raditi svakog radnog dana od 9 do 16 sati, a Pančevci će moći da uzimaju omiljene naslove tokom celog leta.

 

Related posts

DR Snežana Bojanić Stojić u emisiji “Lice nacije”: Nikad u svojoj karijeri nisam videla da je neka Vlada ovoliko pomogla zdravstvenom sistemu

Zorana Stekovic

U Kulturnom centru Vršac pevačka grupa “Istok 10” obradovala je ljubitelje narodnih pesama novogodišnjim koncertom

Mirjana Popović

Babić ruši opasnog Mađara

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija