3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

NIS donira 33 hiljade litara pijaće vode Ivanjici i Blacu

Foto: Pixabay

Kompanija NIS doniraće više od 33 hiljade litara pijaće vode opštinama Ivanjica i Blace, čiji su žitelji danima bez vode za piće iz gradskog vodovoda.

„NIS već godinama pomaže lokalnim zajednicama u Srbiji i uvek smo spremni da pružimo podršku kada je to najpotrebnije. Čim smo čuli za probleme sa kojima se suočavaju Ivanjica i Blace, organizovali smo se i odlučili da pomognemo tako što ćemo donirati pijaću vodu koju proizvodi naša kompanija. Sigurni smo da ćemo na ovaj način doprineti da žitelji ove dve opštine lakše prevaziđu nevolju sa kojom su se suočili, a mi  ćemo i dalje biti spremni da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognemo građanima Srbije“, izjavio je KirilTjurdenjev, generalni direktor NIS-a.

U akciju doniranja vode za piće „Jazak“ aktivno su uključeni i volonteri NIS-a u okviru „Kluba volontera“, čime se nastavljaju humanitarne akcije kompanije NIS i njenih zaposlenih, u cilju podrške onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Kompanija NIS od 2009. godine pod sloganom „Budućnost na delu“ organizuje i učestvuje u humanitarnim aktivnostima kojima se rešavaju akutni problemi građana, ali i generalno unapređuje život u lokalnim zajednicama ukoje je do sad uloženo više od 3,8 milijardi dinara.

 

 

 

 

 

Related posts

Predsednik Vučić: Vojska je naša najveća snaga

Ivana Bogdanovski

Brojne aktivnosti vojske u kasarni „Narodni heroj Stevica Jovanović“

Bojana Kecic

Reagovanje na rad Komisije za ocenu projekata u oblasti javnog informisanja u Šapcu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija