21. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Svoje poverenje u SNS građani pokazali na izborima

Gostujući u emisiji „Lice nacije“ Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke rekao je da je narod pokazao svoju volju na izborima. Samim tim na njima je veća odgovornost, pa će se Naprednjaci s hodno tome i ponašati.

 

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke gostujući u emisiji „Lice nacije“  rekao je da je narod pokazao svoju volju na izborima. Uprkos tome što će se na nekim mestima oni ponoviti, dodao je, da to ne menja stvari, jer rezultat koji je ostvario SNS je izuzetan. Shodno tome će se i Naprednjaci ponašati, promešaće karte u svojim redovima i spremno dočekati novi četvorogodišnji mandat.

 

Glišić je rekao da su oni stranka sa više od  700.000 članova, da su jedan ogroman sistem i da imaju prisustvo u svim opštinama u Srbiji. Međutim, kaže da i s tim dolazi dodatna odgovornost i da je njihova politika rezultat mukotrpnog rada.

Darko Glišić je na kraju rekao da će tokom jula razgovarati o mogućim koalicionim partnerstvima, nakon što Republička izborna komisija bude objavila zvanične rezultate. On kaže da su oni uvek pokazivali interesovanje za druge liste. Takođe napomenuo je I da su im najstariji sugrađani velika podrška, kao I da su  svesni ciljeva koji su do sada ispunjeni.

Related posts

Dačić najavio da će očistiti redove u stranci

Katarina Popović

Jovanović: Za korupciju ne može manja kazna od dve godine

Nikoleta Dragaš

Vučić: “Srbija je jača nego što ljudi misle. Narod je vrhovni sudija, za nas je svaki glas važan”

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija