7. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Otvoren pančevački bazen

Foto: RTV Pančevo

Posle  epidemije sa virusom Covid-19 i laganim vraćanjem u život svih društvenih sfera, na red je došao i pančevački otvoreni Bazen. On je otvoren juče, i kao i do sada radio d 10 do 19 časova, dok je cena karte ostala ista.

 Posle svega što se u svetu, al i u Srbiji događalo sa virusom Covid-19, pančevački otvoreni bazen nastavio je da radi uobičajeno. Cene nisu menjane već duže vreme, dok je Zavod za javno zdravlje utvrdio kvalitet vode za kupanje.

Prema rečima Predraga Stojadinova, nadležni u ovom preduzeću će pratiti sve preporuke i naloge struke, pogotovu kada je u pitanju broj posetilaca na bazenu.

Uslovi za treniranje i rekreativno bavljenje plivanjem su dobri, jer u JKP „Mladost“ se trude da svi korisnici budu zadovoljni, kao i lokalna samouprava koja je i glavni finansijer. Jutarnji i večernji termini razervisani su za klubove iz našeg grada koji koriste bazen za treninge

Cena nisu menjane već duže vreme, kaže Stojadinov.  Tako odrasli plaćaju kartu 150, a deca 105 dinara.

Related posts

Ministar Vulin: Srbija je bezbedna zemlja

Bojana Kecic

Festival u Kisaču: Slovačke narodne nošnje Slovaka u Vojvodini

Nikoleta Dragaš

DNV : SAOPŠTENJE POVODOM PRETNJI KOLEGINICI IVANI VUČIĆEVIĆ

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija