30. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Otvoren pančevački bazen

Foto: RTV Pančevo

Posle  epidemije sa virusom Covid-19 i laganim vraćanjem u život svih društvenih sfera, na red je došao i pančevački otvoreni Bazen. On je otvoren juče, i kao i do sada radio d 10 do 19 časova, dok je cena karte ostala ista.

 Posle svega što se u svetu, al i u Srbiji događalo sa virusom Covid-19, pančevački otvoreni bazen nastavio je da radi uobičajeno. Cene nisu menjane već duže vreme, dok je Zavod za javno zdravlje utvrdio kvalitet vode za kupanje.

Prema rečima Predraga Stojadinova, nadležni u ovom preduzeću će pratiti sve preporuke i naloge struke, pogotovu kada je u pitanju broj posetilaca na bazenu.

Uslovi za treniranje i rekreativno bavljenje plivanjem su dobri, jer u JKP „Mladost“ se trude da svi korisnici budu zadovoljni, kao i lokalna samouprava koja je i glavni finansijer. Jutarnji i večernji termini razervisani su za klubove iz našeg grada koji koriste bazen za treninge

Cena nisu menjane već duže vreme, kaže Stojadinov.  Tako odrasli plaćaju kartu 150, a deca 105 dinara.

Related posts

Književno veče za nadu u Barandi

Nikoleta Dragaš

Savet za bezbednost saobraćaja grada Vršca i Udruženje “Parakvad VŠ” dočekali školarce

Nikoleta Dragaš

Vulin: Nešto više policije na ulicama zbog novih mera

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija