13. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Srbija Vesti

Dea Đurđević o bezbednosti u saobraćaju

Foto: RTV Pančevo

U saradnji sa klubom Crvena zvezda i Ministarstvom unutrašnjih poslova Srbije poznata voditeljka Dea Đurđević održala je predavanje za mlade sportiste u prostorijama ovog kluba. Tema predavanja je bila bezbednost u saobraćaju.

Poznata voditeljka Dea Đurđević doživela je prošle godine tešku saobraćajnu nesreću. Iz teške borbe za život izašla je kao pobednik i odlučila da svojim iskustvom podigne kod omladine svest o bezbednosti u saobraćaju.

Glavni trener Omladinske škole Nikola Jelić kaže se da klub Crvena zvezda trudi da od svojih štićenika napravi ne samo dobre igrače, već i dobre i pametne ljude.

Dea Đurđević apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu svesni odgovornosti koju imaju prema svom životu i životima svih drugih. Kaže da osobe sa invaliditetom ne žele da ih drugi sažaljevaju, već da imaju razumevanja prema njihovim potrebama i da poštuju sva ona mesta koja su namenjena samo njima, kao što su parking mesta ili mesta u autobusu.

Related posts

Saveti za uzgoj lekovitog bilja iz Instituta „Dr Josif Pančić“

Jasmina Petkovic

Borovčanin: Vučić inicijator regionalne saradnje, održan žreb Regionalne lige u boksu

Aleksandra Miloševska

Prijemni za upis u Muzičku školu “Jovan Bandur” 18. i 25. maja

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija