16. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Srbija Vesti

Dea Đurđević o bezbednosti u saobraćaju

Foto: RTV Pančevo

U saradnji sa klubom Crvena zvezda i Ministarstvom unutrašnjih poslova Srbije poznata voditeljka Dea Đurđević održala je predavanje za mlade sportiste u prostorijama ovog kluba. Tema predavanja je bila bezbednost u saobraćaju.

Poznata voditeljka Dea Đurđević doživela je prošle godine tešku saobraćajnu nesreću. Iz teške borbe za život izašla je kao pobednik i odlučila da svojim iskustvom podigne kod omladine svest o bezbednosti u saobraćaju.

Glavni trener Omladinske škole Nikola Jelić kaže se da klub Crvena zvezda trudi da od svojih štićenika napravi ne samo dobre igrače, već i dobre i pametne ljude.

Dea Đurđević apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu svesni odgovornosti koju imaju prema svom životu i životima svih drugih. Kaže da osobe sa invaliditetom ne žele da ih drugi sažaljevaju, već da imaju razumevanja prema njihovim potrebama i da poštuju sva ona mesta koja su namenjena samo njima, kao što su parking mesta ili mesta u autobusu.

Related posts

Opada broj zaraženih, ali treba biti oprezan! U Južnom Banatu 98 novih slučajeva korona virusa.

Mica Milakov

Živković i Stojadinov apelovali da se ne uništava javna imovina

Zorana Stekovic

U Srbiji je do danas registrovano još osam novih slučajeva korona virusa

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija