25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori

POKS Šabac: Prihvatimo volju birača

Gradski odbor POKS Šabac je zadovoljan rezultatom koji je Koalicija za Kraljevinu Srbiju ostvarila u Šapcu na republičkim izborima održanim 21. juna. Rezultat koji smo ostvarili na istovremeno održanim lokalnim izborima nije zadovoljavajući, ali je svakako za poštovanje i uvažavanje.

U referendumskoj atmosferi u gradu gde je došlo do polarizacije na one koji “napadaju” i one koji “brane” Šabac, realno bolji rezutat nije se mogao ni očekivati. Što se tiče samih izbora i regularnosti na osnovu dobijenih zapisnika sa biračkih odbora, kao i od naših kontrolora, na biračkim mestima nisu uočene nikakve nepravilnosti u toku izbornog dana. Gradski odbor POKS Šabac prihvata rezultate izbora u Šapcu, bez obzira sto nismo zadovoljni ostvarenim rezultatom, ali volju gradjana moramo poštovati!

Apelujemo na sve učesnike izbornog procesa u Šapcu da prihvate izborne rezultate  i spuste tenzije u gradu. Služenje raznoraznim smicalicama i marifetlucima nije nam potrebno. Budimo časni i pošteni pa i kad gubimo: “U pobedi se ne ponesi u porazu se ne ponizi!”

 

 

Gradski odbor

Pokreta obnove Kraljevine Srbije 

Šabac

Related posts

Uvesti porodičnog lekara zbog bolje zdravstvene zaštite

Zorana Stekovic

Palma: Setite se nekog ko je više doprineo odbrani KiM od Dačića

Zorana Stekovic

Monarhisti: Decentralizacijom do ravnomernog razvoja

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija