20. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

PSS – BK o ubedljivoj pobedi liste “Aleksandar Vučić – za našu decu”

Dragomir J. Karić iz Pokreta Snaga Srbije – BK, koalicionog partnera Srpske napredne strane na listi “Aleksandar Vučić – za našu decu”, pozdravio je ubedljivu pobedu na izborima.

– Ovo je izuzetan, ali i očekivan uspeh naše koalicije pod liderstvom Aleksandra Vučića, proistekao iz velikog rada, truda, zalaganja i odricanja. Građani Srbije su na ovim izborima pokazali da i te kako veruju predsedniku Vučiću, čoveku koji ih vodi ka prosperitetu i boljem životu. Svojim glasom za listu “Aleksandar Vučić – za našu decu” pružili su punu podršku strategiji stvaranja moderne proevropske Srbije, započetim reformama i politici jačanja naše lepe zemlje – istakao je Karić nakon sednice Predsedništva Pokreta Snaga Srbije – BK.

On je podvukao da smo u Aleksandru Vučiću posle mnogo decenija napokon dobili državnika koji je od Srbiju napravi savremenu državu, koja je sada privredni centar regiona i garant mira i stabilnosti, na čemu nam zavide svi iz okruženja.

– Srbija je zahvaljujući prevashodno predsedniku Vučiću i njegovim susretima sa najznačajnijim svetskim državnicima postala strateški partner najuticajnijih zemalja počevši od Kine, Rusije i Indije pa do Amerike i članica EU, u koju danas intenzivno ulažu najpoznatije kompanije. Takvom domaćinskom politikom u narednom periodu svrstaćemo se među deset najrazvijenijih i najbrže rastućih ekonomija u svetu. Ovakvim tempom Srbija postaje ekonomski tigar jugoistočne Evrope sa ubedljivo najvećim brojem investicija.

Karić je ukazao na još jedan značaj ovih izbora, a to je da su pročistili političku scenu, što će doprineti efikasnijem razvoju države.

– Predsednik Vučić je definitivno penzionisao veliki broj partija i političkih ličnosti od kojih je jedan broj decenijama radio na uništavanju Srbije i njene ekonomije. Pokret Snaga Srbije – BK se oduvek zalagao da Srbija gradi, radi i da rađa, a to je takođe jedna od najvažnijih vrednosti koje zagovara Aleksandar Vučić.

Foto: Pink.rs

Related posts

Ministar Vulin: Aleksandar Vučić je predsednik svih Srba

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić na kineskom potvrdio posetu Kini u aprilu

Zorana Stekovic

Sergejev: U planu nove termoelektrane i vetropark

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija