27. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

PSS – BK o ubedljivoj pobedi liste “Aleksandar Vučić – za našu decu”

Dragomir J. Karić iz Pokreta Snaga Srbije – BK, koalicionog partnera Srpske napredne strane na listi “Aleksandar Vučić – za našu decu”, pozdravio je ubedljivu pobedu na izborima.

– Ovo je izuzetan, ali i očekivan uspeh naše koalicije pod liderstvom Aleksandra Vučića, proistekao iz velikog rada, truda, zalaganja i odricanja. Građani Srbije su na ovim izborima pokazali da i te kako veruju predsedniku Vučiću, čoveku koji ih vodi ka prosperitetu i boljem životu. Svojim glasom za listu “Aleksandar Vučić – za našu decu” pružili su punu podršku strategiji stvaranja moderne proevropske Srbije, započetim reformama i politici jačanja naše lepe zemlje – istakao je Karić nakon sednice Predsedništva Pokreta Snaga Srbije – BK.

On je podvukao da smo u Aleksandru Vučiću posle mnogo decenija napokon dobili državnika koji je od Srbiju napravi savremenu državu, koja je sada privredni centar regiona i garant mira i stabilnosti, na čemu nam zavide svi iz okruženja.

– Srbija je zahvaljujući prevashodno predsedniku Vučiću i njegovim susretima sa najznačajnijim svetskim državnicima postala strateški partner najuticajnijih zemalja počevši od Kine, Rusije i Indije pa do Amerike i članica EU, u koju danas intenzivno ulažu najpoznatije kompanije. Takvom domaćinskom politikom u narednom periodu svrstaćemo se među deset najrazvijenijih i najbrže rastućih ekonomija u svetu. Ovakvim tempom Srbija postaje ekonomski tigar jugoistočne Evrope sa ubedljivo najvećim brojem investicija.

Karić je ukazao na još jedan značaj ovih izbora, a to je da su pročistili političku scenu, što će doprineti efikasnijem razvoju države.

– Predsednik Vučić je definitivno penzionisao veliki broj partija i političkih ličnosti od kojih je jedan broj decenijama radio na uništavanju Srbije i njene ekonomije. Pokret Snaga Srbije – BK se oduvek zalagao da Srbija gradi, radi i da rađa, a to je takođe jedna od najvažnijih vrednosti koje zagovara Aleksandar Vučić.

Foto: Pink.rs

Related posts

Izložba finalista konkursa za Vučković nagradu u Muzeju

Zorana Stekovic

Vakcinacija prema utvrđenom planu i tokom praznika

Bojana Kecic

86 novih slučajeva Korone

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija