7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori Vesti

TV Pančevo na biračkom mestu u Jabuci

Biračka mesta u Jabuci u prva tri sata od otvaranja funkcionišu bez neregularnosti, a meštani se prdržavaju zaštitnih mera propisanih od strane Vlade.

U prisustvu komisije i predsednika Biračkog odbora u holu Osnovne škole“Goce Delčev” u Jabuci otvoreno je biračko mesto broj 16  u 7 sati. Prema rečima predsednice Biračkog odbora Ankice Premčevski neregularnosti nema.

Na ovom izbornom mestu glasao je i kandidat Srpske napredne stranke za narodnog poslanika iz Pančeva, odnosno Jabuke, Marko Mladenović. Građanima se preporučuje  nošenje maski, rukavica i drugih zaštitnih sredstava, a maske su na ovom biračkom mestu obezbeđene.

Da biste ostvarili glasačko pravo, potrebno je da na svoje biračko mesto ponesete važeći lični dokument na kojoj se nalazi vaša fotografija. Sugrađanima koji nisu u mogućnosti da dođu na svoje biračko mesto obezbeđena je mogućnost glasanja iz svog doma.

Foto: rtvpancevo.rs

Related posts

Počela sednica Vlade Srbije sa Srbima sa KiM, prisustvuje Vučić

Zorana Stekovic

Održana završna izložba “Slovačko-srpskog prijateljstva”

Zorana Stekovic

Registrovano 114 novoobolelih i još dve žrtve korona virusa

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija