12. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori Vesti

IZBORNI DAN NA RTV PANČEVO, BUDITE UZ NAS

Sve o predstojećim izborima u Pančevu, Južnom Banatu i u Srbiji 2020. godine. Provedite dan uz Regionalnu RTV Pančevo. U nedelju 21. juna počinje naš vanredni jutarnji program posvećen izborima koji će voditi i uređivati Branislava Grčić I Nikola Toađer. U jutarnjem programu saznaćete najvažnije informacije u vezi sa početkom izbora, prvim glasačem, imaćete priliku da vidite naše reportere sa terena odnosno sa biračkih mesta kao i redovne izveštaje izborne komisije. Najnovije i najbrže informacije samo na Regionalnoj RTV Pančevo u nedelju u jutarnjem programu koji počinje u 07h. Ne propustite.
Od 16 časova u vanrednoj nedeljnoj Panorami urednica Nikolete Dragaš i Jasmine Petković pratite najnovoji presek stanja izlaznosti, izveštaje iz izborne komisije, zatim kako protiču izbori na glasačkim mestima, kao i pančevačke funkcionere i kandidate kako glasaju. Sve o izborima na RTV Pančevo, najbrže i najbolje informacije samo kod nas, budite uz naš kanal od 07h časova očekuje vas zanimljiv program i najbrže informacije. Vaša regionalna RTV Pančevo.
Foto: rtvpancevo.rs

Related posts

Upadljivo ćutanje medija koji su negativno orijentisani prema Vučiću

Mica Milakov

Portreti slikara iz Crepaje privukli pažnju i javnih ličnosti

Nikola Toadjer

Gradski štab apeluje na veći oprez u sezoni žetve

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija