20. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

,,Studio B za decu Beograda’’

Foto: Pixabay

Velika akcija ,,Studio B za decu Beograda’’, u okviru koje su najmlađi mogli da uživaju u zanimljivom programu, održana je u zabavnom parku na Kalemegdanu

Ulazak je bio slobodan, a za svu decu bile su obezbeđene besplatne karte za vožnju panoramom, ringišpilima, automobilima i sve druge zabavne sadržaje. U parku su bili postavljeni i štandovi sportskih klubova i saveza, humanitarnih organizacija i drugih udruženja za decu.

Uz igru i muziku, sunce i lepo vreme, deca su uživala u zabavnom programu na Kalemegdanu, a najviše su ih, kako kažu, obradovale besplatne vožnje.

Mališane su zabavljali Peđolino, predstvanica Srbije na Dečjoj pesmi Evrovizije Darija Vračević, mađioničari Piksi i Zeka, klovn Smehuljko, pisac Mića Jakšić, mlade Youtube zvezde, a manifestaciju su otvorili Leontina i hor Čarolija.

Studio B organizovao je manifestaciju za decu Beograda, a glavni organizator, naš kolega Aleksandar Simić, navodi da je uvek lepo kada se jedan dan izdvoji samo za decu.

Cilj nam je, objašnjava Simić, da ova manifestacija postane tradicionalna, da svake godine po jedan dan u potpunosti posvetimo najmlađima i da kao Studio B nastavimo organizaciju ovog događaja za decu Beograda.

Related posts

Više od sedamdeset intervencija hitne pomoći za vikend

Jasmina Petkovic

Predsednik Srbije u Laćarku posećuje samohranu majku sa devetoro dece

Nikoleta Dragaš

Obuka za domare u vrtićima i školama na temu energetske efikasnosti

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija