22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori Južni Banat Najvažnije Vesti

Pavlov: Pančevo će dobiti novu industrijsku zonu od 100 hektara, nasilnici nisu Pančevci

Foto: rtvpancevo.rs

Gostujući u emisiji “Intervju” urednika Miroslava Milakova, gradonačelnik Saša Pavlov osudio je nasilje koje se dogodilo u nedelju u gradskom parku, ocenjujući da cela situacija ima političku pozadinu u cilju izazivanja nestabilnosti.

  • Još jednom ponavljam nema govora o seči stabala, izgradnji parkinga, saobraćajnica.. Trenutno radimo podzemne instalacije i vraćamo u prvobitno stanje. Onakvo nasilje nije svojstveno Pančevcima i sumnjam da su to predvodili ljudi iz Beograda. Park će biti još lepši i zeleniji sa novim igralištima, poručio je Pavlov.

Odgovarajući na pitanje novinara, Pavlov je rekao da niko od tih tzv “vođa građanskog protesta” nikada nije pozvao Grad niti se raspitivao o projektu.

  • To je žalosno. Ne samo za ovaj projekat nego za mnoge koje smo davali na javni uvid. Samo su kritikovali, izmišljali, ali nikad nisu došli ni da pitaju i vide. Pančevo neće biti grad nasilnika, nego budućnosti, dodao je Pavlov.

Pored centra, Pančevo će dobiti novu promenadu na keju, fabriku otpadnih voda, kanalizaciju, novu industrijsku zonu, nove puteve, rasvetu, rekao je Pavlov dodajući da je Grad izuzetno finansijski stabilan da čak neće biti potrebe za zaduživanjem.

  • Nasledili smo Grad koji nije bio solvetan. Vi znate šta to znači, sada imamo planirane investicije od nekoliko milijardi, budžet je za 2,3 milijarde veći nego 2016.Naravno naš ponos jeste Severna zona, ali tu se nećemo zaustaviti, moramo otvoriti još jednu od 100ha,pored postojeće jer imamo još zainteresovanih investitora, poručio je Saša Pavlov.

Related posts

Pravilno održavanje higijene pasa

Aleksandra Miloševska

Što manje plastike, to više prirode

Zorana Stekovic

Digitalna transformacija u NIS-u: Prepoznavanje kvara pre nego što se dogodi

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija