17. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

Otvoren novi teren na Sodari

Foto: rtvpancevo.rs

Zahvaljujući lokalnoj samoupravi i “Triglav osiguranju” naselja Sodara, pre svega mladi, dobili su nov multifunkconalan teren. Primarno je orijentisan na košarku, ali može da se koristi i za druge sportove.Danas popodne bio je prepun mladih koji su igrali košarku.

Veselo i prelepo je bilo u naselju Sodara. Veliki broj mladih, ali i građana MZ Centar, došao je da vidi nov teren, na potezu između Zetske i Vardarske. Roditelji , mladi ali i meštani Sodare su zadovoljni što sada imaju novo mesto gde njihova deca i unici mogu da provode vreme sa vršnjacima.

U izgradnju ovog terena bili su uključeni i mesna zajednica “Centar”, Sportski savez, lokalna samouprava, ali i “Trglav osiguranje”. Sa novim izgledom ceo ovaj potez Sodare dobio je nov izgled.

Stanovnici Sodare u narednom periodu imaće niz sportskih akivnosti koje će organizovati nadležne sportske služne. Deca i mladi su jako bitni i svojim ličnim primerom treba da pokažemo da našu decu volimo, da su igrališta važna i da svi uživaju u njima.

Related posts

Isplata polovine minimalne zarade za april u ponedeljak

Alba Jovanović

Pančevački gimnazijalci peti na ISF World Cool Games u Ukrajini

Jasmina Petkovic

Đoković na spisku Srbije za Dejvis kup i na listi učesnika u Indijan Velsu

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija