24. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Svečano otvoren prvi vrtić u Ivanovu

Foto: rtvpancevo.rs

Meštani Ivanova od danas imaju vrtić. Objekat je uređen u skladu sa svim normativima tako da će mališani, njih oko 25 imati priliku da uživaju, da se druže i lepo odrastaju.

U novom objektu boraviće mešovita rupa dece uzrasta od 3 do 5 i po godina i to celodnevni boravak  jedna grupa pripremnog predškolskog programa uzrasta dece od 5 i po godina do polaska u školu.

Vrtić ima dve radne sobe, sobu za vaspitače,nove toalete, priručnu kuhinju s obzirom na to da škola u glavnoj zgradi ima kuhinju sa trpezarijom.

U okviru dvorišta mališani imaju igralište i otvorene terene. Izgradnja ove ustanove od nekadašnje zaboravljene i napuštene zgrade do današnjeg modernog vrtića bio je ispunjen snažnom voljom,radom i upornošću

Realizaciju ovog projekta pomogao je Pokrajinski sekretarijat za obazovanje.

Pored predstavnika pokrajinske vlasti, na otvaranju su bili prisutni Nenad Radić, šef kabineta ministra prosvete i Dušan Kićović državni sekretar u ministarstvu prosvete. Škola u Ivanovu postoji od 1875 godine i ove godine proslavlja 145 godina. Današnje svečno otvaranje oplemenili su svojim nastupom članovi KUD „Stanko Paunović“ NIS Rafinerija Nafte Pančevo.

Related posts

Počela distribucija Fajzerove vakcine u Južnom Banatu

Ivana Golubovic

Humanitarni koncert u čast Tošetu Proeskom 14. februara

Aleksandra Miloševska

Uticaj moderne tehnologije u vaspitavanju dece

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija