27. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Od danas “Pantransport” prevozi Pančevce

Foto: rtvpancevo.rs

Uslugu  javnog prevoza u gradskom i međumesnom prevozu od 15. juna preuzelo je  novonastalo preduzeće “Pantransport„ koje je formirano u okviru  javno-privatnog partnerstva. Od sada će na ulicama grada biti  60 novih, ekoloških, autobusa na svim linijama na kojima je do sada prevoz putnika obavljao JKP “Autotransport ” Pančevo.

Grad Pančevo postao je prvi i jedini grad u Srbiji sa potpuno novim autobusima u javnom prevozu. Na ulicama našeg grada naći će se 60 novih ekoloških autobusa. Od 15. juna novoosnovano preduzeće “Pantransport” vršiće prevoz putnika na svim linijama na kojima je saobraćao i JKP “Autotransport ” Pančevo, koje više ne postoji.

Na ovaj način građani su dobili bezbedan i udoban javni prevoz koji ne zagađuje životnu sredinu.

Javno-privatno partnerstvo uređeno je ugovorom između Grada Pančeva i grupe ponuđača koju čine Privredna društva sa ograničenom odgovornošću  „Saga trans“, preduzeće za unutrašnju i spoljnu trgovine „Dumeco“, Društvo za saobraćaj, turizam i trgovinu „Trans-jug“, sa podizvođačem „Apex solution technology“.

Related posts

Sleteo još jedan avion iz Seula sa medicinskom opremom

Nikola Toadjer

MUP doneo nove propise u vezi tablica i saobraćajnih dozvola

Mica Milakov

RAZGOVARALI SMO O MNOGIM VAŽNIM TEMAMA! Vučić: PRVI AVION ZA TREBINJE ĆE POLETETI DO MARTA 2022. GODINE, šaljemo pomoć u Republiku Srpsku!

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija