24. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori

NOVA: Živković se založio za Sablju 2.0

Foto: Pixabay

Predsednik Nove stranke Zoran Živković založio se da akcija, kako ju je nazvao, „Sablja 2.0“, bude visoko na listi prioriteta buduće vlasti, kao vid borbe protiv kriminala i korupcije.

Živković tvrdi i da je kriminal u Srbiji „u najužoj sprezi sa vrhom vlasti“ i dodaje da slogan koalicije Nove stranke i Zelene stranke, „Nek maske padnu“, ukazuje na maske, kako je naveo, laži, kriminalizacije i primitivizma vlasti Aleksandra Vučića.

„Zato je 21. jun prvi korak ka padu tih maski, kako bismo građanima razotkrili sve prevare i afere koje su deo njihove svakodnevice punih osam godina“, istakao je Živković, prenela je informativna služba NOVE.

Lider Zelene stranke Goran Čabradi kazao je da je tzv. zelena politika jedan od većih kvaliteta koalicije „Nek maske padnu“, ali da je preduslov za pročišćenje vazduha koji udišemo i vode koju pijemo – pročišćenje državnih institucija.

Zelena i Nova stranka nastupaju u koaliciji „Nek maske padnu“.

Related posts

SNS Šabac: Zelenović ucenjivao vaspitačice i pretio im otkazom

Nikoleta Dragaš

Stamatović: Prenećemo pozitivna iskustva na celu Srbiju

Katarina Popović

Šešelj u Pančevu : Svi koji krše zakon treba krivično odgovaraju

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija