28. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Vučević: Priča o bojkotu je deplasirana

Foto: tanjug.rs

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević smatra da u Srbiji postoji fer predizborna utakmica, da je bojkot izbora deplasirana priča, kao i da će izlaznost biti velika.

“Imamo istu situaciju kao i na svim prethodnim izborima – sve stranke su ujedninjene oko istog cilja, a to je da pobede Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku i da vrate Srbiju u vreme siromaštva, ekonomskog sunovrata i nestabilnosti”, istakao je Vučević u intervjuu za Blic.

On je rekao da je, kao i uvek, pobeda za SNS jedina opcija i da ta stranka pred građane od kojih traži podršku izlazi odgovorno, sa rezultatima i programom za dalji razvoj Srbije.

Govoreći o bojkotu izbora, Vučević je ocenio da je to deplasirana priča pošto su bojkot poništili oni koji su ga proglasili, jer direktno ili indirektno učestvuju na izborima.

On je ukazao da to da li su izbori legitimni jedino građani određuju. “Očekujem veliku izlaznost. Očekujem i veliku podršku našoj politici nakon teških meseci borbe protiv pandemije virusa korona”, rekao je Vučević.

Izvor: RTV

Related posts

REM: Obustaviti spotove o bojkotu

Katarina Popović

Parović: Granice treba da štitimo na isti način kao Mađarska

Katarina Popović

RIK OBJAVIO KONAČNE REZULTATE! Lista Aleksandar Vučić – Za našu decu osvojila 60,65% glasova birača i 188 mandata u Skupštini Srbije!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija