18. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Od Titovog vremena do danas, preko trnja do uspeha

Bogoljub Karić, osnivač BK telekoma i uspešni preduzetnik već nekoliko decenija, bio je gost „Lica nacije“. On je govorio o usponu Srbije u poslednjih nekoiko godina, ali i celokupnoj ekonomskoj situaciji u Srbiji i svetu.

Odgovarajući na pitanje kako vidi ekonomsku situaciju, Bogoljub Karić, preduzetnik u „Licu nacije“, prisetio se Titovog vremena i pokretanja porodične firme. Dodao je i da u Srbiju dolazi kad god ima vremena, jer svaki čovek, kako je rekao , ima dve majke, onu koja ga je rodila i otadžbinu.

Gledajući Srbiju u odnosu na prethodnih 40 godina, Bogoljub Karić kaže da on to vidi kao period Tita i posle njega do dolaska predsednika Vučića. Sve između toga je jedna velika praznina.

Boguljub Karić na kraju zaključuje da građevinarstvo u Srbiji može doneti najmanje 10 milijardi evra izvoza godišnje, ali da ništa ne može preko noći. Temelji koje je predsednik Vučić postavio su fantastični, sada je vreme da se zida, dodao je on. Korona virus je napravio veliki potres u svetu i sada treba biti veliki majstor za pronalazak najboljeg puta, objasnio je Bogoljub Karić.

Foto: rtvpancevo.rs

Related posts

Pobeda Srbije u drugom kolu ATP kupa!

Jelena Obradović

BANATSKI INAT: Narod dokazao veliku podršku SNS u Pančevu

Mica Milakov

Delovi Pančeva bez grejanja

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija