27. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

“Lexington bend” održao koncert u Barutani

Foto: rtvpancevo.rs

Lexington band pevao je za pančevačku publiku u Klubu „Barutana“. Sve generacije bile su u prilici da čuju najpopularnije pesme ovog benda.

U večeri za nama pančevačka publika bila je u prilici da uživa u pesmama Lexington benda. Ovo im nije prvi put da su u našem gradu, a za Pančevo ih, kažu, vežu samo lepe uspomene. Sjajna je publika, Pančevci su veseli ljudi i uvek je dobar provod, zaključili su članovi benda.

Kristina Nikolić, PR kluba „Barutana“ govoreći o njihovim počecima rekla je da je prvobitna namena kluba bila održavanje koncerata. Kasnije ovde počinju da se održavaju i druge  manifestacije, događaji koji su namenjeni raznim generacijama.

Lexington band do sada izdao je četiri albuma „Kako je tako je„ 2010, „Ma sretno je 2012“, „Balkanska pravila“ 2014., „Noć pod zvijezdama“. Neke od najpoznatijih pesama su „Miris karmina“, „Dobro da nije veće zlo“, „u srce udaraj“ i druge.

Related posts

Sportski savez Vršca raspisao Konkurs za izbor sportista 2020. godine

Mica Milakov

Od 1. juna publika na utakmicama i okupljanje do 1.000 ljudi

Branislava Grčić

“Čuvajte svoju imovinu!” Akcija pančevačke policije na Tesli

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija