26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori Najvažnije Vesti

Đilas i Marinika doveli huligane da lome po Pančevu

Dragan Đilas i Marinika Tepić dovezli su danas u Pančevo preko 100 huligana, koji su po centru ovog južnobanatskog grada lomili sve što su stigli. Najveću štetu napravili su na gradilištu u Gradskom parku i na Gradskoj kući.

Obesno divljanje plaćeničkih falangi, među kojima je bilo i maloletnih lica, planirano je sa ciljem da se izazovu sukobi većih razmera i da se sve pretvori u masovno lomljenje i pljačku po celom Pančevu, što bi Đilas i Marinika kasnije pokušavali da prenesu i u druge gradove.

Rasturena opozicija neredima pokušava da izazove najgori mogući scenario, koji je, nažalost, u Srbiji već viđen i koji je Srbiju već jednom, početkom ovog veka, zaustavio.

Kroz javna obraćanja Đilasa i Marinike konstantno se potura “građanski rat”. Rezultat toga vidljiv je na društvenim mrežama, gde se sve češće poziva na ubistvo ili mučenje Predsednika Srbije, njegove porodice, aktivista, pa čak i pristalica SNS.

U tome prednjači Marinika, koja uvežbano huška ljude na “građansku neposlušnost” i bez griže savesti konstantno govori da je “Srbija u latentnom građanskom ratu, samo što se nije zapucalo!”.

Razlog za ovo današnje divljanje je apsurd. Zbog rekonstrukcije centralne zone u Pančevu, po proceni i nalogu nadležne komisije, isečena su dva trula drveta koja su ugrožavala građane. Marinika je juče kidala traku na gradilištu, vređala i psovala radnike, ali nije uspela da izazove incident, jer su je normalni ljudi ignorisali.

Ovo divljanje Đilasovih i Marinikinih huligana danas, mora da se završi rekacijom nadležnih organa, koju svi normalni građani Srbije očekuju.

Related posts

Vučić: Srbija spremna za dijalog sa Prištinom, odnosi sa SAD u usponu

Nikoleta Dragaš

Novo igralište na Sodari

Nikoleta Dragaš

FK “Železničar” protiv “Sloge” iz Kraljeva

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija