18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori Najvažnije Vesti

Đilas i Marinika doveli huligane da lome po Pančevu

Dragan Đilas i Marinika Tepić dovezli su danas u Pančevo preko 100 huligana, koji su po centru ovog južnobanatskog grada lomili sve što su stigli. Najveću štetu napravili su na gradilištu u Gradskom parku i na Gradskoj kući.

Obesno divljanje plaćeničkih falangi, među kojima je bilo i maloletnih lica, planirano je sa ciljem da se izazovu sukobi većih razmera i da se sve pretvori u masovno lomljenje i pljačku po celom Pančevu, što bi Đilas i Marinika kasnije pokušavali da prenesu i u druge gradove.

Rasturena opozicija neredima pokušava da izazove najgori mogući scenario, koji je, nažalost, u Srbiji već viđen i koji je Srbiju već jednom, početkom ovog veka, zaustavio.

Kroz javna obraćanja Đilasa i Marinike konstantno se potura “građanski rat”. Rezultat toga vidljiv je na društvenim mrežama, gde se sve češće poziva na ubistvo ili mučenje Predsednika Srbije, njegove porodice, aktivista, pa čak i pristalica SNS.

U tome prednjači Marinika, koja uvežbano huška ljude na “građansku neposlušnost” i bez griže savesti konstantno govori da je “Srbija u latentnom građanskom ratu, samo što se nije zapucalo!”.

Razlog za ovo današnje divljanje je apsurd. Zbog rekonstrukcije centralne zone u Pančevu, po proceni i nalogu nadležne komisije, isečena su dva trula drveta koja su ugrožavala građane. Marinika je juče kidala traku na gradilištu, vređala i psovala radnike, ali nije uspela da izazove incident, jer su je normalni ljudi ignorisali.

Ovo divljanje Đilasovih i Marinikinih huligana danas, mora da se završi rekacijom nadležnih organa, koju svi normalni građani Srbije očekuju.

Related posts

Gradski odbor SNS Pančevo čestita 8.mart

Mica Milakov

Medvedev u subotu u Beogradu povodom 75. godišnjice oslobođenja

Zorana Stekovic

ŽESTOK UDAR DRŽAVE NA NARKO MAFIJU! PALI I VOĐA “RAKOVIČKOG KLANA”, ARKANOV TELOHRANITELJ I JOŠ NEKI VELIKI IGRAČI!

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija