27. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori

UDS: Moramo zaštititi prirodu

Foto: facebook/ujedinjenademokratskasrbija

Jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije Bojan Ðurić upozorio je na Grzi pored Paraćina da će budućnost Srbije biti ugrožena ako budu uništene njene prirodne lepote i nacionalni parkovi i da se zato priroda mora zaštititi.

„Ništa neće ostati od Srbije i njene budućnosti ukoliko budu uništeni Grza kod Paraćina, Fruška Gora, Zlatibor, Kopaonik“, rekao je Ðurić, prenosi UDS u saopštenju.

Ðurić je dodao da je neophodno sačuvati zelene oaze širom Srbije jer su bitne za zdrav život i budućnost svih građana Srbije.

„Sve ono što predstavlja realnu budućnost ove zemlje i ono što je bitno svim ljudima u njoj“, rekao je Ðurić.

Ujedinjena demokratska Srbija je u više navrata skretala pažnju na ekološke probleme u raznim sredinama širom Srbije i potrebe da se ti problemi reše kako bi se zaštitilo zdravlje građana.

Zbog toga je UDS obećala da će formirati Fond za zaštitu životne sredine koji će biti trošen odgovorno i namenski isključivo za rešavanje ekoloških pitanja.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.

Related posts

Parović: Obnova ekonomije počinje od „antimafijaškog zakona“

Nikoleta Dragaš

SAZNAJEMO: SNS Pančevo i gradska vlast pred velikim promenama

Mica Milakov

NOVA: Živković se založio za Sablju 2.0

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija