27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Stefanović: SNS nudi građanima kvalitetniji život

Foto: tanjug.rs

Predsednik beogradskog odbora SNS Nebojša Stefanović poručio je, prilikom obilaska Sopota, da izborna lista „Aleksandar Vučić-Za našu decu“ nudi građanima nastavak investicija u kvalitetniji život i ravonomernog ulaganja u svaki deo zemlje.

„Danas smo razgovarali sa stanovnicima Sopota o planovima za budućnost. Suština našeg programa koji nudimo građanima Sopota je dalji razvoj njihove opštine. Zahvaljujući dobrom investiranju lokalne vlasti, u sadejstvu sa gradskom i republičkom, stanovnici Sopota imaju bolju infrastrukturu, vodovod i kanalizaciju, preduzeća razvijaju proizvodnju, mladi imaju mogućnost zapošljavanja i jača turistički potencijal Sopota“, rekao je Stefanović.

Kako se navodi u saopštenju SNS-a, on je zahvalio predsedniku opštine Sopot Živoradu Milosavljeviću na ličnom zalaganju kojim je u prethodnom periodu u saradnji i zajedno sa meštanima Sopota doprineo da Sopot bude privlačno mesto za život.

Opština Sopot je „dobar primer da, u skladu s politikom predsednika Aleksandra Vučića, ravnomerno razvijamo svaki deo naše zemlje i da nikada nismo gledali na to koliko je neka sredina, da li je velika ili mala, da li je reč o centralnoj ili prigradskoj opštini. U narednom periodu naravno očekujemo još investicija koje će doprineti otvaranju novih radnih mesta, razvoju privrede i rastu plata, kako bi deca ostajala u svojim opštinama i nastavljala da u njima grade svoju budućnost“, rekao je Stefanović, koji je i potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova.

Stefanović je danas obišao firmu „Prometal“ u Sopotu, koja se bavi izradom mašina za proizvodnju betonskih elemenata i zapošljava 120 radnika. Preduzeće u vlasništvu braće Dragana i Ljubiše Ivkovića izvozi svoje proizvode u više od 100 zemalja na sve kontinente.

Stefanović je takođe u Rogači posetio i Miluna i Jasminu Kandić, vlasnike porodične firme „Boneti“, koja proizvodi torte, kolače i keks.

Related posts

Uvesti porodičnog lekara zbog bolje zdravstvene zaštite

Zorana Stekovic

Ðurić:Postanite deo porodice koja će preporoditi Srbiju

Katarina Popović

Radikali za izmene zakona o radu

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija