25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori

SNS Šabac: Zelenović daje lažna obećanja

Foto: sns.org.rs

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštio je da aktuelni gradonačelnik Nebojša Zelenović u jeku predizborne kampanje „daje brojna lažna obećanja“.

„Aktuelni gradonačelnik Zelenović, videvši da je pred njim izborni debakl, po nalogu svog mentora Dušana Petrovića svakodnevno besomučno laže u pokušaju da ponovo obmane Šapčane lažnim obećanjima o nekakvim projektima, koji postoje samo u njegovoj mašti“, ocenio je kandidat SNS za gradonačelnika Šapca dr Aleksandar Pajić.

On je upitao kako je moguće da Zelenović sada obećava asfaltiranje 80 km lokalnih puteva i zašto to nije uradio u proteklih 20 godina, koliko traje njegova i vlast Dušana Petrovića u Šapcu.

„I u ovoj kampanji Zelenović obećava Šabac na Savi iako prstom nije mrdnuo da realizuje taj projekat, koji je obećavao još 2016. godine, kaže Pajić i posebno ističe katastrofalne promene, koje je Zelenović uveo u gradskom prevozu.

„Autobusi u Šapcu idu na 20 minuta, obeleženi su Zelenovićevim predizbornim sloganima, a posebna priča je što je Zelenović brutalno slagao da su izdvajanja iz budžeta za to nula dinara, iako svi znamo da je potpisan ugovor na 27 miliona evra. Kao slučajno, informacije o javnim nabavkama nisu dostupne, jer je sajt gradske uprave u izradi“, ističe Pajić.

On navodi da su u jeku kampanje Zelenović i Petrović priključili 9 domaćinstava na kanalizacionu mrežu i „prave od toga spektakl“.

Takođe tvrde da u 42 sela za 20 godina nisu izgradili ni metar mreže.

„Ali narod najbolje zna. I narod pita zašto je u Šapcu najskuplji vrtić u Srbiji, zašto škole nemaju fiskulturne sale i zašto grad propada pod nedomaćinskom vlašću Petrovića i Zelenovića“, navodi Pajić, saopštila je GO SNS Šabac.

Related posts

Zavetnici – Vlast 2012. mnogo obećala ali bez učinka

Katarina Popović

Uvesti porodičnog lekara zbog bolje zdravstvene zaštite

Zorana Stekovic

Šapić: Srpskoj političkoj sceni potrebna odgovornost

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija