2. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Grad Pančevo uložio 250 miliona u obrazovanje

Foto: rtvpancevo.rs

Mališani u Banatskom Brestovcu dobijaju vrtić. Sjajna vest koja je obradovala meštane ovog naseljenog mesta. Biće to mešovita grupa , a budući vrtić nalazi će se u okviru škole.

Radovi u toku, majstori na terenu, grubi građevinski radovi se sprovode. Enterijer škole preuređuje se kako bi mališani već na jesen krenuli u vrtić u Banatskom Brestovcu.

Gradska menadžerka Maja Vitman istakla je da je lokalna samouprava u prethodnih četiri godini obezbedila čak 250 miliona dinara u obrazovanje.

Prema rečima direktorke škole „Olga Petrov“ Daliborke Breti, roditelji su veoma zadovoljni i uzbuđeni zato što će im deca ići u vrtić, u rodnom mestu, i to u okviru škole gde možda imaju, brata, sestru.

Za Brestovac ovo nije kraj. U toku su radovi na renoviranju Doma kulture, uređenju staza, postavljanju igrališta, ulična teretana i periodično održavanje ulica. Sa javno privatnim partnerstvom koje kreće Banatski Brestovac izgledaće još lepše.

Related posts

Deo Jabuke u utorak bez vode

Nikoleta Dragaš

Lečenje gojaznosti uz nadzor stručnjaka

Nikoleta Dragaš

“Eko Tamiš”- novi turistički proizvod

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija