7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije: Prekinuti sa napadima na predsednika Vučića i njegovu porodicu

Foto: rtvpancevo.rs

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizija je užasnut besomučnom mržnjom i hajkom koju Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić i ostala beskrupulozna banda iz Saveza za Srbiju vode protiv predsednika Vučića i njegovog sina Danila.

Nepodnošljiva mržnja, koja sada direktno preko Đilasovih medija, stvara metu od Danila Vučića, momka koji je kriv samo što je sin predsednika Aleksandra Vučića.

Smatramo da smo kao društvo u prethodnih nekoliko godina sazreli i da su ovakve stvari vrlo opasne i štetne, pre svega zbog bezbednosti cele porodice Vučić i da je opšta osuda neophodna.

Ako su spremni da ovakve skandalozne pa čak i kriminalne stvari rade čoveku koji danonoćno radi, bori se za sve nas, celu zemlju, boljitak i prosperitet, šta da mi kao obični građani možemo da očekujemo od ovakvih beskrupoloznih osoba. Testere, vešala, fizički obračuni sa političkim neistomišljenicima, novinarima, gadosti i uvrede prema ženama, su njihova politika.

Napadi na decu zarad sticanja jeftinih političkih poena i ugrožavanje njihove bezbednosti su nedopustivi. Lažni “bojkot” će narod prepoznati, a mi jednostavno možemo da apelujemo i da molimo da bezbednost predsednika i njegove porodice ne bude ugrožena.

Related posts

Veće usvojilo izveštaje institucija

Jasmina Petkovic

VUČIĆ SE SASTAJE I SA TRAMPOM! Sastanak u subotu!?

Zorana Stekovic

Servisne informacija 26. feburar

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija