21. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Otvoreno inkluzivno igralište u prisustvu ministra Đorđevića

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanjaZoran Đorđević, obišao je Dom za lica sa oštećenim vidom “Zbrinjavanje” . Pored toga ministar je prisustvovao otvaranju inkluzivnog igrališta “Sportiko”, u Narodnoj Bašti.

 

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i gradonačelnik Saša Pavlov obišli su Dom za lica sa oštećenim vidom. Poštujući mere bezbednosti zbog prevencije i virusa Covid 19, Đorđević je ispred Doma razgovarao sa direktorkom i štićenicima.

Prema rečima gradonačelnika Saše Pavlova, Pančevo je pokazalo da je apsolutno doraslo svim izazovima posle ulaganja u zdravstveni sistem i Bolnicu.

Ministar Zoran Đorđević je potom obišao Narodnu baštu gde je otvoreno prvo inkluzivno igralište za decu “Sportiko”. On se igrao sa mališanima na novom terenu  i tom prilikomistakao važnost socijalne inkluzije, pogotovo za mališane.

Igradnju igrališta “Sportiko” podržalo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijaln apitanja, a partneri su Grad Pančevo i Sportski klub “Sportiko” Pančevo

Related posts

Četvrta rata za porez na imovinu

Jasmina Petkovic

NINA MITIĆ: Monstruoznom kampanjom protiv Vučića prave atmosferu kao pred ubistvo Đinđića

Nikoleta Dragaš

Humanitarni bazar u Kovinu za pomoć Lani Bulatović

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija