19. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Otvoreno inkluzivno igralište u prisustvu ministra Đorđevića

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanjaZoran Đorđević, obišao je Dom za lica sa oštećenim vidom “Zbrinjavanje” . Pored toga ministar je prisustvovao otvaranju inkluzivnog igrališta “Sportiko”, u Narodnoj Bašti.

 

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i gradonačelnik Saša Pavlov obišli su Dom za lica sa oštećenim vidom. Poštujući mere bezbednosti zbog prevencije i virusa Covid 19, Đorđević je ispred Doma razgovarao sa direktorkom i štićenicima.

Prema rečima gradonačelnika Saše Pavlova, Pančevo je pokazalo da je apsolutno doraslo svim izazovima posle ulaganja u zdravstveni sistem i Bolnicu.

Ministar Zoran Đorđević je potom obišao Narodnu baštu gde je otvoreno prvo inkluzivno igralište za decu “Sportiko”. On se igrao sa mališanima na novom terenu  i tom prilikomistakao važnost socijalne inkluzije, pogotovo za mališane.

Igradnju igrališta “Sportiko” podržalo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijaln apitanja, a partneri su Grad Pančevo i Sportski klub “Sportiko” Pančevo

Related posts

PIJAČNI BAROMETAR NA „ZELENOJ“ PIJACI

Zorana Stekovic

Poraz “Želje” od Fužinara

Ivana Bogdanovski

Vučić u Požegi: “Budimka” je Feniks koji se diže iz pepela i ljudi prepoznaju rezultate

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija