1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Vučić: Ne boje se oni korone nego izbora

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručuje da se njegovi politički protivnici, koji se protive izborima zbog navodno epidemioloških razloga, zapravo boje izbora.

Vučić ističe da plan, program i rezultati najbolje govore o strankama, a ne napadi i perepucavanja. Izborna utakmica odvija se fer i apsolutno demokratski, a mediji su više nego otvoreni, tako da svi imaju pravo i priliku da iznesu svoj program, poručuje lider naprednjaka.

Prvi čovek naprednjaka kaže da će ako zdravlje ljudi bude ugroženo i ako se pojavi više simptomatskih slučajeva korona virusa, ostati na strani zaštite zdravlja građana i lekarske struke, i dodaje da se iza zabrinutosti dela opozicije za epidemiološke uslove krije strah od izbornog debakla.

Izjavu Boška Obradovića da ne priznaje izbore i da neće priznavati odluke budućeg parlamenta predsednik SNS-a komentariše rečima da legitimet izborima daje narod, a ne politički subjekti, i podseća da je takve izjave slušao i 2017. godine posle predsedničkih izbora.

Vučić kaže da tokom kampanje neće odgovarati svojim političkim protivnicima na napade na njega i politiku koju vodi.

Ukoliko epidemiološki uslovi to dozvole, krajem nedelje SNS će organizovati predizborni skup na kojem će se, kaže Vučić, govoriti o programu i planovima. On najavljue da će, takođe u zavisnosti od epidemiološke situacije u zemlji, 18. maja u Nišu biti održana završna konvencija SNS-a.

Related posts

POKS Šabac: Prihvatimo volju birača

Jasmina Petkovic

Izborna tišina počinje u ponoć

Nikola Toadjer

Brnabić: Izbore može da odloži samo vanredno stanje

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija