8. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Stevanović:Turizam i preduzetništvo glavne razvojne šanse

Kandidat za narodnog poslanika koalicije “Zdrava Srbija-Bolja Srbija“ Veroljub Stevanović ocenio je da turizam i preduzetništvo predstavljaju glavne razvojne šanse Srbije.

Kandidat za narodnog poslanika koalicije “Zdrava Srbija-Bolja Srbija“ Veroljub Stevanović ocenio je da turizam i preduzetništvo predstavljaju glavne razvojne šanse Srbije.

Dodao je da gradovi i opštine – Kragujevac, Čajetina i Topola, za koje kaže da su lokalni lideri te koalicije doveli na sam vrh razvijenosti i održivosti razvoja, mogu da posluže kao dobar primer i drugim sredinama.

Stevanović je ukazao na to da ti gradovi i opštine dobri primeri i kako zadržati mlade na svojim ognjištima, ali i kako da Srbija postane destinacija, u koju će srpska dijaspora rado ulagati i u kojoj će se ponovo ceniti domaćini, uspešni privrednici, porodični ljudi i patriote.

Prema njegovim rečima, u Kragujevcu za vreme njegovog mandata, „od doline gladi napravljen je grad budućnosti“ i najveći industrijski centar Šumadije.

Stevanović je istakao i da je na sličan način i dugogodišnji predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović od Zlatibora napravio „turistički bum Balkana“.

Takođe, Stevanović kaže da je Topola, koju naziva „srpskom Toskanom“, neumornim zalaganjem dugogodišnjeg predsednika opštine Dragana Jovanovića, uspela da se nametne kao primer kako se poštenim radom i sposobnim stručnjacima može unaprediti lokalna sredina.

Related posts

DAČIĆ: Muzika Balaševića zloupotrebljena, SPS još nije pustio svoje spotove

Branislava Grčić

Milica Đurđević Stamenkovski: Kome smeta poezija D. Maksimović?

Katarina Popović

Jovanović: Birati ljude po imenu i prezimenu

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija