16. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Zukorlić: Cilj SPP sloboda i dostojanstvo ovog naroda

Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić obišao je građane Prijepolja i Brodareva, gde je predstavio politički program za predstojeće lokalne i parlamentarne izbore.

Zukorlić je tokom jučerašnje posete Brodarevu naglasio da je stranka SPP nastala kao sredstvo za ostvarivanje ciljeva, a na radi sebe, navodi se u saopštenju te stranke.

On je dodao da su ti ciljevi sloboda, dostojanstvo, podizanje i razvoj ovog naroda, borba protiv korupcije i kriminala, kao i to da „konačno naš čovek iz Sandžaka ne mora da beži za Nemačku da bi mogao dostojanstveno da živi“.

„Ukoliko se desi da ova stranka počne ličiti na njihove stranke, ja ću se potruditi da je ukinem jer ona vredi samo onoliko koliko služi cilju“, rekao je Zukorlić.

Zukorlić je u Brodarevu posetio i osnovnu školu „Svetozar Marković“, gde je govorio o značaju obrazovanja.

Stranka SPP, sa listom „Akademik Muamer Zukorlić – SAMO PRAVO – SPP-DPM“, nastupa na predstojećim izborima pod brojem 8, a pod brojem 1 u Prijepolju i Brodarevu sa listom „Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja SPP“, navodi se u saopštenju te stranke.

 

Related posts

Zelenović ne sme da prizna poraz na izborima, pa smislio dva sumanuta plana: Na delu nova prevara za građane Šapca!

Nikola Toadjer

Bez nepravilnosti na glasačkim mestima u Pančevu

Jelena Obradović

Šapić: Srbija mora ravnomerno da se razvija

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija