1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Stanisavljević:Izgradili efikasan sistem socijalne zaštite

Narod zna šta želi i kakvu politiku, a to je politika Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića, odgovorna vlast i odgovoran sistem socijalne zaštite, kaže članica Glavnog odbora SNS Nataša Stanisavljević.

„Pre šest godina smo postavili ciljeve i oni su – da više nikada u Beogradu neće kasniti socijalna pomoć, da ćemo isplaćivati redovno sva davanja ka porodiljama i da ćemo izgraditi odgovoran sistem socijalne zaštite koji je uvek tu da pomogne svojim sugrađanima“, istakla je Stanisavljević.

Prema njenim rečima, uspostavljena su nova prava, nove usluge socijalne zaštite, proširen je obim postojećih, što znači direktna podrška i pomoć ka građanima.

„U proteklom periodu smo renovirali i obnovili 31 objekat ustanova socijalne zaštite. Pokrenuli smo 15 novih prava i usluga, što znači da ih je sada u Beogradu ukupno 44, koji direktno pomažu našim sugrađanima“, rekla je Stanisavljević i dodala da su pojedine usluge i prava po prvi put uspostavljena, poput ličnih pratilaca, personalnih asistenata, pomoći u kući za decu sa smetnjama u razvoju i mnoge druge.

„Izgradili smo najefikasniji sistem koji svakodnevno funkcioniše, mi smo tu za svakog kome je naša podrška i pomoć potrebna. To je politika Srpske napredne stranke, to je politika odgovornosti ka sugrađanima, efikasnog sistema socijalne zaštite koji je tu da pomogne i da se svi zajedno borimo za bolju budućnost“, zaključila je Stanisavljević, saopštio je Gradski odbor SNS Beograda.

Related posts

SNS Šabac: Došlo vreme da Šabac dobije odgovornu, poštenu i čestitu vlast

Nikoleta Dragaš

SNS ubedljiva u Merošini – osvojila svih 145 mandata

Nikoleta Dragaš

Gojković:SNS i Telekom zloupotrebili lične podatke korisnik

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija